De mensen achter Avaghon

Als team werken we aan de mooiste stalen vakantiefietsen en bouwen we jouw droomfiets.

Marco de Wit ontwerpt en tekent de modellen en na grondig testen en verbeteren bouwt onze framebouwer de verschillende maten op. De frames liggen klaar om custombuilt opgebouwd te worden naar jouw wensen.

Maak kennis met de mensen achter Avaghon.

Marco de Wit

Eigenaar, ontwerper & adviseur

Marco is wereldfietser, mountainbiker en oprichter van Bike4travel. Met zijn achtergrond als ingenieur weet hij alles van de techniek achter de fietsen. Hij luistert goed naar je specifieke wensen en kan je dan ook uitstekend adviseren bij de aankoop van je nieuwe Avaghon. Klanten komen van ver om speciaal door Marco geholpen te worden!

Marco test veel producten zelf en ontwikkelt nieuwe award winning Avaghon fietsen.

Marco is bikefit gecertificeerd.

Chantal de Wit

Eigenaar & boekhouder

Chantal is getrouwd met Marco, is moeder van Ella en wereldfietser van het eerste uur. Chantal zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Ze verzorgt de inkoop en de boekhouding en vertelt met veel enthousiasme over haar ervaringen als vakantiefietser.

Ze heeft jarenlange fietsvakantie ervaring en kan je alles vertellen over fietsen met kleine kinderen.

Elmar van Drunen

Avaghon bouwer & adviseur

Elmar is technisch bijzonder sterk en heeft de leiding over de werkplaats en de bouw van Avaghon fietsen. Als wereldfietser heeft hij een schat aan ervaring en kan hij je goed adviseren bij de aankoop van je nieuwe fiets.

Hij is een van de Pinion en Rohloff experts binnen ons team en Bikefit gecertificeerd.

Ellen van Drunen

Adviseur

Ellen heeft als wereldfietser, fietsfotograaf en testredacteur bij Bike&trekking een schat aan ervaring in de wereld van reisfietsen. Ze is opgeleid door Marco en Elmar en kan je uitstekend adviseren bij de aankoop van je Avaghon.

Ellen is een van de Pinion en Rohloff/riem experts binnen ons team en Bikefit Level 3 gecertificeerd.

Adriaan van der Kooij

Fietstechnicus

Adriaan is gediplomeerd fietstechnicus en zorgt er graag voor dat je Avaghon weer piekfijn in orde is. Hij heeft meerdere lange fietsreizen gemaakt en is een sporter in hart en nieren.

Wie met Adriaan spreekt, merkt dat het delen van zijn passie voor het fietsen voor hem vanzelfsprekend is!

Michiel Burgerhout

Fietstechnicus

Michiel verzorgt onder andere de onderhoudsbeurten van je Avaghon. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan met het onderhoud van exclusieve racefietsen en mountainbikes bij Koers.

Naast het bouwen van en sleutelen aan fietsen is Michiel een enthousiaste mountainbiker, hij is dan ook veel te vinden op de Utrechtse Heuvelrug.

Menoah Gunzel

Fietstechnicus

Menoah is gediplomeerd fietsenmaker en heeft +/- 6 jaar ervaring in het fietswereldje. Hij versterkt ons werkplaatsteam en helpt Elmar en de andere jongens met het onderhouden van jullie fietsen; dit doet hij met liefde en passie voor het vak. Menoah heeft succesvol de opleiding fietstechnicus afgerond en volgt nu een MBO 3 opleiding voor ‘werkplaats manager’.

Hij is een vakantiefietser en fietst graag in gebergtes waar hij zichzelf kan uitdagen; hij fietste onder andere de Otztaler gletscherstrasse.

Onze adviseurs zijn Bikefit gecertificeerd

Avaghon

Satijnbloem 41
3068JP Rotterdam
Nederland

010 46 26 909

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag - donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zondag: gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel


© 1995 - Avaghon. Alle rechten voorbehouden.