E-BIKE
Pendix

TOPFIETS MET ONDERSTEUNING

Zowel de Avaghon S28 als de X29 kunnen we voorzien van een Pendix middenmotor. Pendix is een niet-geïntegreerd systeem dat we op verzoek inbouwen op onze Avaghon fietsen. Je kiest dus voor een goede fiets mét de mogelijkheid van elektrische ondersteuning als losse opzet.

Grote voordelen van deze constructie zijn de waardevastheid van je vakantiefiets, geen negatieve invloed op je aandrijving (slijt minder snel) en nauwelijks weerstand wanneer je de motor even niet wil gebruiken.

De Pendix middenmotor biedt ondersteuning tot 25 km/uur en kun je via de configurator van de X29 en S28 eenvoudig toevoegen.

Belangrijkste kenmerken Pendix

  • Direct-drive middenmotor

  • Nauwelijks weerstand wanneer je de motor niet gebruikt

  • Te combineren met onderhoudsarme Rohloff naaf en Gates riemaandrijving

  • Werkt als bouwcomponent, dat je weer kunt verwijderen

  • Natuurlijk gevoel door sensor in de trapas

Direct Drive middenmotor

Met een maximum koppel van 65 Nm is de nieuwe eDrive motor sterker dan zijn voorganger en ongelooflijk slim. Je bepaalt zelf de motorondersteuning en optimaliseert zo de actieradius. De motor is stil, onderhoudsvrij en waterbestendig. En wanneer je ‘m niet gebruikt, is er nauwelijks waarneembare weerstand. Doordat de motor tandwielloos is, is er geen slijtage en hij is daardoor zeer duurzaam.

300 of 500 Watt Accu

Bij Avaghon kun je kiezen uit verschillende accu’s; eDrive 300 of eDrive 500. Wil je écht ver fietsen, kies dan voor eDrive 1000; dit is een extra eDrive 500 accu die je in je tas meeneemt.

Opladen is heel eenvoudig; in een handomdraai haal je de accu uit de fiets en plaats je deze op de lader. Het opladen van de accu gaat ook heel snel: in ongeveer 3 uur is een lege accu weer helemaal opgeladen.

De kleur van het lampje op de accu geeft aan hoe vol deze nog is. De accu is zeer robuust uitgevoerd en heeft een volledig waterdichte aluminium behuizing.

Pendix.bike PRO App

Met de Pendix.bike PRO App maak je verbinding met het Pendix eDrive systeem en krijg je toegang tot legio informatie. Denk aan gemiddelde en huidige snelheid, afstand en cadans. Maar ook tot gegevens van de accu en de motor én krijg je de mogelijkheid tot in instellen van je eigen profielen.

Pendix eDrive is optioneel op de Avaghon S28 en X29

Avaghon S28

Avaghon X29

Avaghon

Satijnbloem 41
3068JP Rotterdam
Nederland

010 46 26 909

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag - donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zondag: gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel


© 1995 - Avaghon. Alle rechten voorbehouden.