Maak een afspraak

Met een van onze gecertificeerde adviseurs

Plan één van deze afspraken

Advies (vakantie)fiets

± 1,5 – 2 uur

Zit je nog in de oriëntatie-fase en wil je tips en advies?
Boek dan deze afspraak met één van onze specialisten. Naar aanleiding van je wensen en plannen geven we je tips om voor jou de beste Avaghon fiets te kiezen. Daarnaast doen we een statische fit met ons computersysteem en kun je één of meerdere proefritten maken.

Bikefit & aanschaf (vakantie)fiets

± 1,5 uur

Je weet al precies welke Avaghon je wilt bestellen? Dan is deze afspraak geschikt voor jou. We doen een bikefit op onze pasfiets, bepalen juiste framemaat en afstelling, stellen je droomfiets samen en bestellen deze direct.

Advies, bikefit én aanschaf

± 2 – 3 uur

Weet je zeker dat je direct een Avaghon gaat aanschaffen, maar wil je eerst nog advies van ons? Plan deze afspraak in met één van onze specialisten.

We geven je tips om voor jou de beste Avaghon te kiezen, doen een statische bikefit met ons computersysteem en je kunt één of meerdere proefritten maken. Als je keuze bepaalt is, doen we een bikefit op onze pasfiets, bepalen de juiste framemaat en afstelling en stellen je droomfiets samen. We bestellen je Avaghon direct.

Test je favoriete Avaghon zelf

Kom langs voor een proefrit en krijg advies van ervaren vakantiefietsers. Bel 010 46 26 909 voor en afspraak met een van onze specialisten of kom langs in de winkel.

#avaghoninhetwild

Van weekendjes weg tot wereldreis.

Avaghon

Satijnbloem 41
3068JP Rotterdam
Nederland

010 46 26 909

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag - donderdag: 09.00 - 17.30
Vrijdag: 09.00 - 19.00
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zondag: gesloten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Exclusief verkrijgbaar bij Bike4travel


© 1995 - Avaghon. Alle rechten voorbehouden.