Hoe gaan we te werk?

De weg naar de perfecte fiets voor ú

Waar gaat u de fiets voor gebruiken? Met die insteek gaan we samen met u op zoek naar de fiets die het best bij u past. En mocht u op zoek zijn naar een vervanging van uw oude fiets, dan horen wij ook graag wat u wilt behouden of wat u anders wilt. Pas wanneer uw nieuwe Avaghon aan uw wensen voldoet, zijn wij tevreden.

Meten is weten

Met een aantal basismetingen en ons meetprogramma geven wij u de gelegenheid om een of meerdere proefritten te maken op de fietsen naar keuze. Zo kunt u goed ervaren wat de rijeigenschappen van de verschillende modellen zijn. Om de fiets naar keuze naar uw wensen af te stellen volgt een pas-sessie op onze pasfiets. Op deze manier kunt u precies aangeven hoe u wilt zitten op uw nieuwe fiets.

De puntjes op de í

Bij Avaghon is het mogelijk om de fiets precies zo samenstellen als u wilt. Daarom lopen we samen met u de gehele optielijst door en staan we stil bij elk onderdeel. Wij adviseren u graag bij alle mogelijke keuzes en bekijken zo wat het best bij u past.

De wijde wereld in

Als de Avaghon geheel naar uw wensen is samengesteld, begint het lastigste: het wachten. Het duurt zo’n 3-5 weken voordat u de bestelde fiets kunt ophalen en samen met uw nieuwe, trouwe partner de wijde wereld in kunt trekken. Uiteraard verzorgen wij een servicebeurt, nadat de eerste kilometers onder de wielen van uw Avaghon zijn gerold. En natuurlijk kunt u altijd weer bij ons terecht voor vragen en vinden wij het leuk als u uw ervaringen met ons deelt!