De mensen achter Avaghon

Marco de WitMarco de Wit

Ingenieur, wereldfietser en oprichter van Bike4travel. Als fervent MTB-er rijdt Marco graag buiten de gebaande paden en is hij niet bang om zo af-en-toe een bocht uit te vliegen. Dat is te merken in zijn werk: hij denk ook regelmatig buiten de gebaande paden. Hij staat open voor nieuwe dingen, er hangen elke week andere onderdelen op één van zijn fietsen en wat goed is, dat blijft. Marco kan goed luisteren en daardoor is een uitstekend adviseur bij het samenstellen van je eigen Avaghon.

Hij heeft in 2011 het stokje overgenomen van Frank Verlinden en Philip Woudenberg van Recycle in Wageningen en sinds die tijd bouwen we Avaghons in de werkplaats in Rotterdam.

chantal de witChantal de Wit

Getrouwd met Marco, wereldfietster, verzorgt de administratie en inkoop, reisfiets adviseur. Ze is nuchter en praktisch, en dit maakt dat ze een goed persoonlijk advies kan geven bij het samenstellen van een nieuwe fiets. Deze dame staat haar mannetje als het over vakantiefietsen gaat.

Chantal zorgt voor de nodige orde en gezelligheid in het kantoor, je kunt veel vragen van Marco en Gerold maar soms is de daadkracht van Chantal onmisbaar.

 

Elmar van DrunenElmar van Drunen

Wereldfietser, fotomodel en test redacteur (Bike&Trekking). Elmar kan op elke fiets uit de voeten en heeft een schat aan ervaring, hij weet tot in detail de oplossing voor elk probleem te vinden. Hij is technisch bijzonder sterk en weet van de nieuwste ontwikkelingen. Fanatiek racefietser en waarschijnlijk de sterkste fietser op asfalt binnen het team: schept er genoegen in op zijn racefiets met Rohloff en riemaandrijving een pelotonnetje op sleeptouw te nemen.

Elmar is een zegen voor de werkplaats. Bij een fiets die door Elmar gebouwd is, is niets over het hoofd gezien.

 

Ellen van DrunenEllen van Drunen

Ellen heeft als wereldfietser, fietsfotograaf en testredacteur bij Bike&trekking een schat aan ervaring in de wereld van reisfietsen. Ze is opgeleid door Marco en Elmar en kan je inmiddels uitstekend adviseren bij de aankoop van je volgende Avaghon fiets. Ze houdt van structuur en kwaliteit en heeft de cursussen en evenementen onder haar hoede.
Ellen is een van de Pinion en Rohloff/riem experts binnen ons team.
 

 

Ella de Wit

Directrice. Ella bepaalt het ritme van alledag. Ook bij haar afwezigheid op de werkvloer wordt op de zaak alleszins rekening mee gehouden met hoe Ella wil dat wij ons werk doen. Zij is een door-en-door positief mens wat er voor zorgt dat wij graag ons werk doen.

Ella heeft een bijzondere voorliefde voor aanhangwagens en kleine maten.