Avaghon - Wereldfietsen uit Rotterdam

Avaghon bouwt vakantiefietsen en tandems. Onze Avaghon Series zijn volgens het Custom build principe: het standaard frame in de juiste framemaat bouw je op met de onderdelen die jij wilt.

Wanneer een standaard frame niet goed past of wanneer je speciale wensen hebt dan is een Avaghon op maat een passende oplossing.

Een goede zit op de fiets vinden wij heel belangrijk en wij nemen dan ook graag de tijd voor een meting en pas-sessie op onze pasfiets. Uiteraard is een proefrit meteen mogelijk zodat je de goede rijeigenschappen van de Avaghon fietsen zelf kunt ervaren en we zo samen tot een perfecte zit voor je kunnen komen. Voor minder doen we het niet, want ook na een lange fietsdag moeten er geen pijntjes en klachten door de houding zijn ontstaan.

Goed advies over de keuze van de onderdelen is minstens zo belangrijk. Wordt het een derailleur, Rohloff of Gates Belt drive aandrijving? Bij ons staan jouw wensen centraal en zorgen wij er met plezier voor dat je zorgeloos de wijde wereld in fietst.

 

Bekijk onze fietsen

Bekijk onze fietsen

Kies de fiets die het best bij je past.

Lees verder

Configureer je Avaghon

Configureer je Avaghon

Al een keus gemaakt? Stel meteen jouw Avaghon samen

Lees verder