Dé snelle woon-werk fiets

Met de Avaghon Racert haal je een snelle, stabiele en sterke fiets in huis. Dit maakt dat dit onderhoudsarme model uitermate geschikt is voor het snelle woon-werk verkeer én toertochten. Het hele jaar door!
Of dat nu met of zonder bagage is, want de Racert is stijf genoeg met zijn Dubbel Butted 4130 ChroMo buizen en stalen of carbon voorvork. De keuze is aan jou, want ook de Racert is custombuilt en daarom naar eigen wens samen te stellen.

Lekker wendbaar en comfortabel

De Racert gaat voorbij aan de klassieke randonneur en heeft een comfortabele zithouding en is toch lekker sportief. Zonder pijntjes geniet je van vele uren in het zadel, terwijl de kilometers licht onder je wielen voorbij vliegen. Hij heeft een stabiele en vertrouwde wegligging, snijdt scherp door de bochten en is door de kortere achtervork zeer wendbaar. De Racert is de lichtste fiets in ons assortiment.

Ook voor op vakantie

Met de betrouwbare Tubus dragers bouw je de Racert eenvoudig op tot een randonneur van formaat. Hij is sterk genoeg voor al je bagage en dat maakt 'm een sportieve vakantiefiets voor de gebaande paden naar bijvoorbeeld Santiago de Compostella. Of kies 'm zonder dragers voor lange toertochten als Parijs - Brest en je bikepacking-avontuur tijdens de Transcontinental Race.

AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT

 

Specificaties

 • Custombuilt

  Net als de gehele Avaghon fietslijn, is ook de Avaghon Racert custombuilt en daarmee naar eigen wens samen te stellen. Zo is er de keuze voor een racegroep, trekking-groep en uiteraard de vertrouwde Rohloff naaf met of zonder riemaandrijving. Kleur, velgen, balhoofd, banden, zadels, verlichting, dragers etc. zijn allen naar wens te kiezen en de fietsen worden handmatig opgebouwd in de eigen werkplaats bij Bike4travel in Rotterdam.

  Framematen: M, L

  Gebruik de configurator om je eigen Racert samen te stellen.

 • bike frame geometrie

  maat zitbuis bovenbuis horizontaal balhoofdbuis achtervork
  M 530 545 150 420
  L 570 565 170 420
  XL 610 585 190 420
 • Kies je favoriete kleur! Elke RAL kleur is mogelijk of maak een keuze uit de volgende speciale kleuren:

  ral7016 Antraciet Metallic ral5007 Blauw Metallic
  ral6005 British Racing Green ral3001 Ferrari Rood
  ral7012 Mat US Dark Grey ral2004 Oranje
  ral9005 Zwart Glans ral9005 Zwart Mat
  ralwaaier Kies je eigen RAL kleur

 

Racert in het wild

AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT
AVAGHON RACERT

 

Racert in de prijzen

avaghon racert bikemotion award