Mijn Avaghon en ik

Avaghon rijders zijn trots op hun fiets en hebben er een buitengewone band mee. Hieronder vertellen een aantal van hen waarom hún Avaghon zo speciaal is en wat het rijden er op voor hen zo'n speciale beleving maakt.

Wanneer u ook een Avaghon heeft en daar iets over wilt vertellen kunt u hier een foto en tekst uploaden.

S26

Arno

S26

Op fietsvakantie in Finland.

Avaghon X29

Arnold

Avaghon X29

Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Kalmthoutse Heide. Heel mooi en heerlijk stil.

S26 Rohloff

Cees vd Knaap

S26 Rohloff

Onderweg in Nederland met mijn Avaghon.

S28

Wilma Withag

S28

Hallo Bike4travel, Ik wilde nog laten weten dat ik het Avaghon frame wat ik vorig jaar heb besteld succesvol heb kunnen opbouwen tot een voor mij heel fijne toerfiets die fijner fietst dan mijn 'oude' aluminium cannodale toerfiets. Ik heb hem dit jaar (pas) kunnen testen voor de hoge bergen en ook daarin is hij heel goed bevallen en weet ik nu zeker dat ik een fijne toerfiets heb voor jaren! Ik heb hem naar mijn eigen wens opgebouwd in 8-speed met gelukkig wel xt derailleurs en remmen. De tandwielen van alvio kwaliteit vind ik prima. Dan verwissel ik die bij iedere fietsvakantie. Ook de wielen zijn geslaagd. Kortom heel blij. Dus lof alom voor Avaghon en Bike4travel dat jullie het enige bedrijf zijn, die het verkoopt in Nederland.

S28

Brigitte Snel & Reint van der Vlis

S28

We genieten volop van deze vakantie met onze nieuwe Avaghons! Hier in Cochem langs de Moezel.

AvaghonS26

Johan Koning

AvaghonS26

Mijn volgepakte Avaghon klaar voor een rondje Schotland.

Avaghon X29

Gijs Loning

Avaghon X29

Test voor Op Pad. De X29 veroverde uiteindelijk de derde plek van de Op Pad Outdoor Award!

S26 Derailleur

Nicole

S26 Derailleur

Onderweg in India.

S26 Rohloff

Oleksandr

S26 Rohloff

Oleksandr uit Kiev heeft zijn Avaghon S26 in gedeelten opgebouwd. Eerst een frame, een jaar later de upgrade naar Rohloff, en nu de SON naafdynamo en verlichting.

Avaghon S28 Rohloff beltdrive

Paul en Marja

Avaghon S28 Rohloff beltdrive

Over de Carretera Austral fietsen in Chili op onze Avaghon S28 Belt drives.

S26

Stephen

S26

De Nieuw-Zeelander Stephen en zijn vrouw zijn hun fietsreis in Nederland begonnen omdat Stephen een Avaghon wilde. Via de telefoon en mail hebben we de fiets samengesteld en de afmetingen bepaald. Daarna direct vanaf Schiphol naar Rotterdam en dan op de fiets verder naar Rome.

Mijn Avaghon 26" Series in Tadzjikistan

Bert van der Kroft

Mijn Avaghon 26

Het is al even geleden, maar had deze rubriek nog niet gezien. Met mijn Avaghon heb ik in 2014-2105 een tour van 11 maanden gemaakt van Nederland naar Thailand. Letterlijk hoogtepunt was de Pamir Highway. In totaal ruim 14000 km gefietst. Drie lekke banden, twee remblokjes, oliewissel van de Rohloff naaf en een paar wasbeurten, was het enige onderhoud dat mijn fiets nodig had. Inmiddels totaal 30.000 gereden op deze fiets en nog altijd de originele tandriemschijven en gates belt. Toppie dus.

Avaghon S28 rood

Anja van Dijken

Avaghon S28 rood

Nu fietsen in zuid Limburg. Hij rijdt geweldig, mijn Ferrari rode Avaghon!

Avaghon X29

Norbert van Rijn

Avaghon X29

Hoi Marco, Even een bericht na onze rondreis door Andalusie, Spanje. We hebben 2 weken rondgereden aldaar, van Sevilla naar Cordoba, Cazorla, Granada, Ronda en alles wat zich daartussen bevindt. Grofweg 1000 km. wat een mooie trip in een goed jaargetijde. Verharde en onverharde paden, grof terreinwerk en steile klimmetjes. Ik kan alleen maar aangeven dat ik nog blijer ben geworden van de Avaghon X-29. Wat een fiets, in alle omstandigheden betrouwbaar en zeker. Zowel bij het klimmen als technische afdelingen. Ik heb het wel eens eerder aangeven aan je, maar de voorvork lijkt met name bij te dragen aan het goede en zekere stuurgedrag. Bij het klimmen met bagage geeft het frame ook geen krimp, dat ben ik met eerdere fietsen wel anders gewend. Bij het klimmen kom ik graag uit het zadel en gooi de fiets heen en weer, en dat gaat prima met de X-29. Onderweg meermaals Spanjaarden tegengekomen op lichte (meest carbon) fietsen, die er heilig van overtuigd waren dat de Avaghon elektrisch werd aangedreven (ws. zagen ze alleen de Rohloff naaf en aangezien dat blijkbaar een vreemd onderdeel voor hen was, werd meest het label ‘elektrisch’ eraan gegeven). en klimmen op een fiets met tassen vinden ze vreemd. Hieronder wat fotootjes van de trip en bike.

Avaghon

Marc de Bont & Herma Klandermans

Avaghon

We zijn weer terug uit Nieuw Zeeland, waar we met onze eerste (!) Avaghons een prachtige reis hebben gemaakt!

<<  1 [23 4  >>